Nieuwe leden

Bent U een VVD-kandidaat-raadslid voor de gemeenteraad?

 

In 2018 worden weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden en wij als VVD willen graag een mooie kieslijst presenteren met echte liberalen in hart en nieren die zich willen inzetten voor een liberaal Vlaardingen. 

Lidmaatschap van de VVD is een vereiste, u bent  uiteraard  van onbesproken gedrag en kunt voldoende tijd vrij maken (± 20 uur/week).

Van onze raadsleden verwachten wij verder o.a. dat zij zichtbaar zijn in de Vlaardingse samenleving bij inwoners, verenigingen en organisaties. Dat maakt de taak ook boeiend, uitdagend en leuk.

Als raadslid ontvangt u een maandelijkse vergoeding.

Geïnteresseerd?

Meldt u aan via secretaris@vvdvlaardingen.nl

U ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelding betekent natuurlijk niet automatisch dat u raadslid wordt. Dat hangt van meerdere factoren af.

Maar via aanmelding kunt u in ieder geval uw ambities kenbaar maken, zich oriënteren, gebruikmaken van het uitgebreide trainingsaanbod van de VVD en veel leuke Vlaardingse liberale mensen leren kennen.

Als u op een laagdrempelige manier nader kennis wilt maken met ons lokaal VVD-netwerk Vlaardingen dan bent u welkom op onze maandelijkse liberale borrel die iedere laatste vrijdagmiddag van de maand wordt gehouden in restaurant ”Smakelijk eten drinken” Markt  21 van 17 tot 19 uur.

zie www.vlaardingen.vvd.nl